Ervaringen

"Door de coaching van Eline heb ik veel vertrouwen gekregen om mijn doel te behalen om de Ironman te finishen. Mijn trainingschema is duidelijk, uitdagend maar ook flexibel. Hierdoor vind ik het trainen super leuk en daarnaast zie ik echt dat ik enorme progressie boek. Het fijnste aan Eline als coach vind ik haar betrokkenheid bij mij maar ook de enorme berg kennis die ze heeft en graag deelt. Dit gecombineerd met haar passie voor triathlon maken haar echt een top coach!"

Joline Bonekamp

"Jouw begeleiding ging verder dan alleen de trainingen. Je kwam me aanmoedigen in races dichter bij huis, je praktische ondersteuning, en ook rondom de race zorgde je ervoor dat ik optimaal voorbereid was. Je kennis van het lichaam en je vermogen om blessures te voorkomen en te behandelen, hebben ervoor gezorgd dat ik fit en sterk aan de start stond.

Dankzij jou heb ik de race van mijn leven kunnen beleven. Ik ben je eeuwig dankbaar voor je onophoudelijke steun en je geloof in mij. Als iemand op zoek is naar een coach en fysiotherapeut die echt het verschil maakt, dan zal ik altijd vol overtuiging jouw naam noemen."

Kenny M.

"Eline is enorm gedreven en kundig. Ze heeft zowel prestatie als plezier heel hoog in vaandel staan, waardoor je zonder te veel te pushen/forceren met stappen vooruit gaat en je (nog meer) motivatie krijgt. Samenwerken met Eline is echt een cadeautje!"

Loes van Ooijen

"Eline heeft mij geholpen om mijn droom van het finishen van een hele triathlon te verwezenlijken!

Gedurende het anderhalve jaar dat ze mij heeft begeleid heb ik bijna geen enkele blessure gehad. Ze is heel erg enthousiast en altijd beschikbaar voor vragen of advies.

Echt een aanrader!"

Michiel Oldenkamp

"Eline is m’n coach sinds oktober 2023: en ik ben ZO BLIJ met haar. Ze is kundig en professioneel, een eerlijke sparringspartner maar ook gewoon een heel fijn mens. Ze neemt overwegingen en bedenkingen serieus, maar laat elke keer zien dat ze weet wat ze doet en een schema kan bouwen passend bij mijn kunnen, mijn lijf en de omstandigheden. Ze houdt ook het mentale aspect in de gaten en eigenlijk kunnen we het overal over hebben; en dat vind ik heel belangrijk in de opbouw naar mijn eerste IM 70.3. Ik ben nog niet van plan daarna afscheid van haar te nemen. Dus hopelijk naar meer mooie doelen! :-)"

Penny Kuijer

"Eline haar coaching is TOP - naast dat ik mijzelf qua prestatie echt gigantisch heb verbeterd in een paar maanden tijd, kijkt Eline ook verder; haar schema’s zijn persoonlijk, niet een “one size fits all” en heeft ze aandacht voor het mentale aspect, zowel in de sport als in het leven. Want helaas met een baan (etc) kan je niet de hele dag sporten en Eline weet dit perfect op te lossen. Aanrader voor de triatleet die een volgende stap wil maken in zijn presteren!"

Iris Ton

"Na 3 jaar zelf te trainen voor triathlon besloten om begeleiding te zoeken van Eline voor efficiëntere tijdsindeling, meer inzicht in de punten waar winst te halen is, en om duurzaam te bouwen aan een sterker lichaam.

Eline begeleidt mijn trainingsprogramma nu met enorme impact. Ik train met veel meer focus, en doelgerichter. Dat is direct terug te zien in de resultaten. Sneller, sterker, gezonder en vaak in minder trainingsuren dan hiervoor."

Pepijn Plaisier

"Sinds januari train ik onder begeleiding van Eline voor mijn aankomende Ironman 70.3, marathon en full Ironman in 2025. Eline weet waar ze het over heeft en weer de juiste snaar te raken. Ze heeft een aanstekelijk enthousiasme. Haar op maat gemaakte trainingsplan voor mijn doelen zijn zorgvuldig samengesteld en ik weet altijd waar ik aan toe ben. Op nog vele jaren samen doelen bereiken!!"

Hidde de Boer

"Eline is echt een topper die me enorm geholpen heeft in de voorbereiding voor mijn ultra marathon en marathon. Altijd enthousiast, bereikbaar en behulpzaam. Als ik in de toekomst weer een te ambitieuze activiteit wil ondernemen dan weet ik waar ik naartoe ga ;)"

Yannick Wijgman

"Ze neemt de tijd om het plan met je door te nemen, kan on the spot bij schakelen if needed, en komt met alle liefde aanmoedigen als je een belangrijke race hebt. Uiteindelijk gaat het natuurlijk ook om een stukje resultaat, en heb ik tijdens mijn samenwerking met Eline een ticket voor het wereldkampioenschap van Hyrox weten te bemachtigen, en heb ik een nationaal record op mijn naam mogen zetten. Ik kan met overtuiging zeggen dat Eline hier een belangrijke rol in heeft gespeeld!"

Cem Bundy

"Een jaar na mijn eerste afspraak bij haar liep ik op m'n 53e mijn eerste marathon! In 3:46! Zonder haar op maat gemaakte schema’s, haar motivatie en professionele begeleiding had ik dit nooit gered. En er zijn al plannen voor een volgende marathon om m’n tijd verder aan te scherpen. Dank Eline!"

Gilles Stoop

Lees alle reviews op Google.

Hey! Waar kan ik je mee helpen?